Starlancer Game Misiunile 9...12
Kozah, Gamma Wing,
Flying Tigers, Patriot
Miscellanea
Starlancer
Misiunile 9...12

Kozah, Gamma Wing,
Flying Tigers, PatriotIn misiunea 9, dupa intalnirea cu Hellcats si nava lor baza ANS Endeavour, participi la atacul asupra unui convoi inamic compus din CS Kozah, o nava de comanda, 2 Kurgen si 3 escadrile; cand ajungi la navpoint, batalia e in desfasurare; dupa ce distrugi Kurgen-ul si fighterele din apropiere, termini generatorul si motoarele navei de comanda (Command Ship) pt. a putea fi abordata de o mica naveta (Marine boarding ship) in scopul obtinerii de informatii. Daca naveta e distrusa, misiunea e ratata; daca nu, te indrepti in fortaj spre Kozah si ii distrugi generatorul si motoarele pt. a permite lui Reliant sa-l torpileze; daca totu-i OK, mai ai un salt pt. apararea navetei de abordare impotriva unui atac al tradatorului McGann, atac ce n-ar trebui sa puna probleme. Coyote e nava ideala, fiind cea mai eficace datorita sistemului auto-targeting (blind-fire), dar, pt. ca nu intalnesti torpile inamice si esti deja la misiunea 9, ar trebui sa incepi pilotarea navelor fara blind-fire, precum Grendel sau Mirage 4.

Alianta tocmai a descoperit un avanpost al Coalitiei instalat pe un asteroid; el trebuie torpilat. Misiunea 10 consta in a asigura calea pt. Gamma Wing (torpiloarele Hades) - actorul principal in aceasta actiune. La primul navpoint iti iese-n cale un mic convoi inamic ce trebuie redus la tacere inainte de a anunta atacul iminent asupra avanpostului; ceva informatii tot scapa, asa ca la al doilea navpoint ai de aparat cu orice pret cele doua torpiloare aliate impotriva atacului furibund al unei escadrile inamice formate din 9 fightere (contra 6 aliate). Daca scapa unul din cele doua Hades, misiunea continua. Faci o realimentare cu combustibil si munitie aduse de Nanny Ship - cand ea apare te indrepti cu viteza maxima si intri in prisma hexagonala rosie din apropiere, apoi realimentarea decurge automat; primesti exact ce ai luat cu tine inainte de misiune: 3 Jackhammere (una e obligatorie pt. executarea misiunii, iar doua ca sa termini Kurgens), un rezervor suplimentar si restu' Screamers, puse pe Coyote.
Cand ajungi la asteroid, ai 60 de secunde sa distrugi turnul de comunicatii (Communication Tower) - intri in fortaj pana la distanta optima de lansare a catorva Screamers; te lupti apoi cu efectivele inamice din zona, dar pastrand un Jackhammer pt. finalizarea misiunii: distrugerea asteroidului lansand Jackhammerul prin trapa de aerisire (vent hatch) a bazei inamice (de deasupra ei), dar numai dupa torpilarea de catre Hades a parabolicei de pe asteroid.

Daca-ti amintesti de miniatura link extern Super Star Destroyer-ul lui Darth Vader, cam asta s-ar putea spune, cu unele rezerve, ca ai de infruntat in misiunea 11: nava amiral (flag ship), momentan in reparatii, pe nume CS Czar, a flotei inamice. Un punctaj suficient ti-ar da acces la Patriot - cea mai buna nava (parerea mea!) pentru dogfight - incarcata cu 3 screamere si, obligatoriu, 2 Jackhammere. Iei la rand: satelitii defensivi, fighterele, turelele lui Czar, cele trei Kurgen, dar fara a folosi vreun Jackhammer. Pentru aflarea coordonatelor generatorului de forta al lui Czar vine o naveta de abordare insotita de escadrila Vampires. Aperi naveta pana la cuplarea cu Czar, iar la sfarsit, dupa identificarea pozitiei generatorului, folosesti cele doua Jackhammere pt. distrugerea lui; locatia e la pupa lui Czar, intre motoare.

In misiunea 12 escadrila e redenumita The Flying Tigers, dupa numele celebrei unitati AVG (miniatura link extern 1st American Volunteer Group) din WW2. Acum iesi la furat de celule de combustibil (fuel cells) impreuna cu doua Rippers. Patriot + 3 Raptors (de curand intrate in arsenal) si 2 Screamers sunt o alegere buna pt. indeplinirea misiunii asa ca in miniatura link extern playerul YouTube.
Depozitul inamic de combustibil e in interiorul unui asteroid - Stalag - ce trebuie distrus la final cu tot cu celulele ramase in el, prin aprinderea uneia dintre ele cu o racheta Raptor. Protejezi apoi cele doua Rippers pana la destinatia lor finala - Fort Carter.